Workshop "Schilderen met een open hart"

"laat je raken op jouw manier"

Zondag 9 oktober 2011
Berg en Terblijt

Op een schilderachtige plek net buiten Maastricht waan je jezelf in het landelijke Frankrijk. Hier vindt je een oude hoeve met een prachtige binnenplaats, Franse muziek en oude spulletjes. In de tuin met het landelijke vergezicht dat Limburg vertrouwd is, waait ruimte rondom een magistrale boom die tijdloze verhalen lijkt te ademen.

Programma zondag 9 oktober 2011

Wij heten u op zondag 9 oktober welkom om 9.30 uur op de Hoeve aan de Rasberg, waar Pantoufle u fluffy cappuccino, verse muntthee en zelfgebakken taart aan zal bieden. Daarna starten we met yoga en mindfullness onder leiding van Jacqueline Welie. Een uur dat beschouwd kan worden als entree voorafgaand aan het schilderen: van voelen naar consolideren. Van ervaren naar vormgeven. Na dit uur drinken we gezamenlijk thee en volgt de instructie van het schilderen door Jacqueline Hanssen. Vervolgens kan iedereen op zoek naar inspiratie en naar een plek om te schilderen.

Onder het genot van een typische Pantoufle lunch is er tijd om de eerste werken met elkaar door te nemen. Na de lunch kun je je werk verder verdiepen onder begeleiding van Jacqueline Hanssen als je dit wilt. We sluiten de zondagmiddag tegen 17.30 uur op de binnenplaats af en nemen de dag en de creaties samen door met een wijntje.

In deze kleine groep waar iedereen heel persoonlijk bezig kan zijn, staat Jacqueline voor je paraat voor persoonlijke en creatieve ondersteuning en zijn Raymond en Roxane aanwezig als gastheer en gastvrouw voor sfeer en meer.

Het team.

Jacqueline Hanssen is beeldend kunstenaar en werkzaam als coach en counselor. Haar werk kenmerkt zich door de kleurrijke expressie van uiteenlopende onderwerpen, veelal abstract. Ze heeft veel ervaring met het inspireren van groepen.
[ zie www.h-artpassion.nl en www.gcoach.nl/jacqueline-hanssen ]

Roxane Delvoie

Raymond Lusthuis is patissier en werkzaam als gastheer in een klein familiehotel. Met Pantoufle wil hij de gasten een warm thuis gevoel geven en hun laten ervaren van huisgemaakte taarten en patisserie, een boeren boterham en verse soep.

Jacqueline Welie is in de eerste plaats vrouw en moeder, zus, dochter, vriendin en met heel haar hart yoga docent. In mijn lessen wens ik met liefde en zachtheid en in een sfeer van humor en nuchterheid cursisten te herinneren aan het aangeboren talent om zichzelf te voelen. Yoga is energie, en door de energie in het lichaam te verplaatsen kan de oorspronkelijke verbinding tussen hoofd en hart teruggevonden worden.

Locatie

Hoeve aan de Rasberg, Rijksweg 1, 6325 PE Berg en Terblijt

Kosten

Inschrijving

Er is plaats voor 10 tot 12 personen. De uiterste inschrijfdatum is 1 oktober 2011. Je mag contant betalen op de dag zelf. Aanmelding kan met een email naar jacqueline.mdreisadvies.h-artpassionnl onder vermelding van je naam, adres en telefoonnummer.

 

Graag tot ziens in Berg en Terblijt